Digitale salgsagenter søges i hele Danmark

 

Tivedo er en digital marketingsplatform med store muligheder og derfor søger vi lige nu salgsagenter i hele Danmark.

Vi tilbyder dig at repræsentere en ny løsning indenfor digital markedsføring, som lige nu er efterspurgt i markedet indenfor både Business to Consumer og Business to Business segmentet. Fundamentet i løsningen er baseret på kvalitetsdata, Artificial intelligence (AI) og kendte digitale mediekanaler, sociale medier og søgemaskiner.

Du er selvstændig med eget CVR og har formentlig allerede kunder, som efterspørger eller bruger din hjælp til digital markedsføring. Måske driver du i dag et mindre digitalt bureau/reklamebureau og ønsker at styrke din forretning yderligere med en ekstra salgs- og indtjeningskanal.

Er du ikke selvstændig, men drømmer om at starte dit eget, er dette også en unik mulighed. Der er ingen etablerings-omkostninger forbundet med opstart som digital salgsagent.

I begge tilfælde tildeles du/I en fast attraktiv procentsats af dit/jeres salg, og der er ikke noget loft på indtjenings-mulighederne.

Du vil fra start få professionel backup, og hele marketingsplatformen understøttes med markedsføring fra centralt hold.

Det er en nødvendighed, at du/I har en grundlæggende forståelse og viden om digital markedsføring samt dokumenteret stærke salgskompetencer.

Skriv til os på kontakt@tivedo.dk eller benyt formularen nedenfor, så tager vi en uforpligtende snak. Husk at oplyse dit telefonnummer så vender vi straks tilbage til dig.