Mediekanaler

Tivedo tilbyder dig adgang til langt de fleste største mediesites og sociale medier i Danmark. 

Tivedo tager altid udgangspunkt i kunden. Vi er uafhængig af nedennævnte mediekanaler og har ingen medieaftaler.

Herunder kan du få et overblik over hvilke mediekanaler du kan få dine budskaber ud på.

Display - danske mediesites

Med en display kampagne, får du mulighed for at få dine budskaber ud til unikke målgrupper på tværs af Danmarks største medier.

Kun din valgte målgruppe ser kampagnen, og dine budskaber præsenteres uanset om de læser nyheder, tjekker rejseplaner, fodboldresultater, madopskrifter eller andet.

Under målgrupper kan du blive meget klogere på dine muligheder og størrelsen på de forskellige målgrupper.

Ved kampagneoprettelse får du mulighed for at vælge en bred kampagne, eller eventuelt indsnævre den til en mere business-orienteret målgruppe hvis dine budskaber skal målrettes til business to business segmentet.

Det vigtigste for dig bør dog være at nå den mest relevante målgruppe. Derfor skal du ikke nødvendigvis fravælge – hvis målgruppen er aktiv på et givent site, bør du også være der med dit budskab.

Mediesites i netværk:

Yderligere mediesites i netværket

Facebook netværket

Omkring 75% af den danske befolkning har en Facebook konto. Facebook er med længder det største sociale medie i Danmark. 

I denne pakke får du tilmed Instagram inkluderet – et medie med over 1,9 millioner brugere i Danmark. Messenger er ligeledes en del af pakken. 

Vi har tilpasset dine målgruppevalg ud fra over 150 Facebook målgrupper.

Google Dynamic Ads


Med Google Dynamic Ads når du din målgruppe med hjælp fra Googles egne algoritmer. Systemet definerer selv fortløbende søgeord og relevante

overskrifter, som præsenteres direkte i Google søgninger.

Du skal blot vælge dine relevante sider, samt skrive to korte tekster.

LinkedIn

Med ca. 2 millioner danske brugere, er LinkedIn en relevant
kilde for dine budskaber, hvis du skal ramme målgrupper inden
for Business to business segmenterne.

Din kampagne præsenteres med Tivedo som afsender og du vælger selv de mest relevante LinkedIn målgrupper når du opretter din kampagne.

 

Kontakt os, hvis du har ønsker eller forslag til nye medier eller målgrupper

Ambitionen er at skabe markedets stærkest digitale marketingsplatform, som altid er opdateret i forhold til forbrugerens adfærd og valg af digitale mediekanaler. Dette understøttes af tidssvarende kvalitetsdata, så Tivdeo skaber værdi og synlige resultater for vores brugere. 

Vi tilpasser løbende Tivedo i forhold til den konkrete efterspørgsel i markedet og vi udvikler og opretter gerne målgrupper som passer præcis til din virksomhed.

Så skriv endelig til os, hvis du har ønsker eller forslag til nye mediekanaler eller målgrupper som du ønsker at få tilgang til via Tivedo. Benyt formularen nedenfor.