Om Tivedo

Tivedo betyder jeg kan se dig.

Når du skal sælge et produkt, en ydelse eller ønsker at øge kendskabsgraden til din virksomhed, så er det afgørende at mange øjne ser dine budskaber og at det er de rigtige øjne der ser dem!

Hos Tivedo tror vi på, at evnen til at skabe høj targeting på tværs af mediekanaler skal baseres på kvalitetsdata med en konvertering til markedsdygtige priser. For enhver virksomhedsejer eller leder er det afgørende når produkter/ydelser skal sælges eller når branding skal øge kendskabsgraden til virksomheden.

Digital innovation, brug af data og målbar effekt kombineret med adfærdsændringer hos den enkelte bruger er medvirkende årsager til en øget vækst på digitale platforme. Dette udløser et øget behov for at kunne målrette sine budskaber helt præcist mod sin specifikke målgruppe, endnu mere end det har været tilfældet tidligere.

Tivedo er udviklet i samarbejde med digitale specialister og professionelle dataleverandører. Fundamentet er bygget på kvalitetsdata og artificial intelligence (AI).

Ambitionen er at skabe markedets stærkeste digitale marketingsplatform, som altid er opdateret i forhold til forbrugerens adfærd og valg af digitale mediekanaler. Dette understøttes af tidssvarende kvalitetsdata, så Tivedo skaber værdi og synlige resultater for vores brugere.

Vi tilpasser løbende Tivedo i forhold til den konkrete efterspørgsel i markedet og vi udvikler og opretter gerne målgrupper som passer præcis til din virksomhed.

Velkommen til Tivedo – Målgrupper i øjenhøjde!